WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan: Refahı 85 milyon için sağlamak zorundayız

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, açıklanan enflasyon rakamlarının ardından değerlendirmelerde bulundu. Arıkan, “Refahı yalnızca bakanlar, yandaşlar, belli kesimler için değil; 85 milyon için sağlamak zorundayız.” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan: Refahı 85 milyon için sağlamak zorundayız
Paylaş:

Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan, 3 ay geçmiş olmasına rağmen asgari ücretin hala tahmin edilene göre verilen enflasyon rakamının yanına bile yaklaşamadığını ifade etti.

“Milletin halini anlamak için değil 'boykot' için marketlere gitmek zorunda kalan bakanlar; TÜİK’in makyajlı rakamları yerine, raflardaki gerçek enflasyonu kendi gözleriyle gördüler.” diyen Arıkan, şunları kaydetti:

“Dün tek çekimle ödeme yapan bakanlar; milyonlarca vatandaşın kasada ürün bırakmak zorunda kaldığıyla yüzleşmiyor. Dün market raflarını, ürün fiyatlarını gören bakanlar; bugün vatandaşın cebindeki yangını görmüyor. Refahı yalnızca bakanlar, yandaşlar, belli kesimler için değil; 85 milyon için sağlamak zorundayız.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.