WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Eş Başkan Bucak, Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısına katıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısına katılarak, birinci yılın sonunda inşa sürecini geride bıraktıklarını, artık projeler ve ortak yürütecekleri çalışmalardan bahsedeceklerini söyledi.

Eş Başkan Bucak, Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısına katıldı
Paylaş:

Diyarbakır Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi Eş Başkanı Serra Bucak başkanlığında Çand Amed Kültür ve Kongre Merkezi’nde toplandı. Toplantıya Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Eş Başkan Bucak, Kent Konseyi’nin geçmiş yıllarda çok daha canlı ve sürdürülebilir bir misyonu olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Şimdilerde belediyeyi inşa etmekle uğraştığımız bir süreci geride bıraktık. Dikkatinizi çekerse inşa ile uğraştığımız süreci geride bıraktık dedim, bunu bilerek kullandım çünkü dün bir yılımızı doldurduk. Mazbatayı almamızın birinci yılıydı ve dolayısıyla artık birinci yılın sonunda önümüzdeki süreç için inşadan bahsetmekten çok projelerden, ortak yürüteceğimiz çalışmalardan bahsetmeyi daha uygun görüyoruz. Kent Konseyi’nde de belirli bir oranda aynı şey geçerli.”

Eş Başkan Bucak’ın konuşmasının ardından Kent Konseyi Genel Sekreteri Selvi Tunç, konseyin geçen ay gerçekleştirdiği etkinlik ve çalışmaları aktardı.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısında, mart ayında yapılan toplantı kararları, Kent Konseyi 31. Olağan Toplantısı’nın hazırlık çalışmaları ve “Katılımcı Bütçe Uygulaması” konuları ele alındı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Net Holding'ten pay geri alımı

Akışın sonuna geldiniz.