WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Al Kuwari, BM Nüfus ve Kalkınma Komisyonu’nun 58. Oturumu'na katıldı

New York, 11 Nisan (Hibya) - Katar Daimi Nüfus Komitesi Başkan Yardımcısı Sultan bin Ali Al Kuwari, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi’nde düzenlenen ve “Her Yaşta Herkes İçin Sağlıklı Yaşamların Sağlanması ve Refahın Teşviki” temasıyla gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler Nüfus ve Kalkınma Komisyonu’nun 58. Oturumu'na katıldı.

Al Kuwari, BM Nüfus ve Kalkınma Komisyonu’nun 58. Oturumu'na katıldı
Paylaş:

Katar Daimi Nüfus Komitesi Başkan Yardımcısı Sultan bin Ali Al Kuwari, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi’nde düzenlenen ve “Her Yaşta Herkes İçin Sağlıklı Yaşamların Sağlanması ve Refahın Teşviki” temasıyla gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler Nüfus ve Kalkınma Komisyonu’nun 58. Oturumu'na katıldı.

Al Kuwari, Katar Devleti'nin sağlık alanındaki kalkınma stratejilerinin önleyici hizmetlere ve tüm nüfus gruplarına adil sağlık hizmeti erişimine öncelik verdiğini vurguladı. Bu hedeflerin, çeşitli devlet sektörleri arasında iş birliğini teşvik eden “Tüm Politikalarda Sağlık” çerçevesi altında stratejik girişimlere dönüştürüldüğünü ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.