WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Laos Başbakan Yardımcısı Kommasith ile görüştü

Moskova, 22 Nisan (Hibya) - Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Laos Demokratik Halk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Saleumxay Kommasith ile bir araya geldi.

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Laos Başbakan Yardımcısı Kommasith ile görüştü
Paylaş:

Görüşmede, ikili ilişkilerin mevcut durumu ve gelişim perspektifleri ele alındı. Özellikle ticaret, ekonomi ve kültür alanlarında somut iş birliği olanaklarına odaklanıldı. 

Ayrıca, bölgesel ve küresel gündemdeki ortak ilgi alanlarına dair konular da masaya yatırıldı.

Görüşme, Rusya-Laos ilişkilerine özgü dostane ve güvene dayalı bir atmosferde gerçekleşti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.