WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Çukurova Belediye Başkanı Kozay, makamını çocuklara bıraktı

Çukurova Belediye Başkanı Emre Kozay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında , makamını kentteki çocuklara bırakarak, çocukların bayramını kutladı.

Çukurova Belediye Başkanı Kozay, makamını çocuklara bıraktı
Paylaş:

Başkanlık makamında gerçekleştirilen temsili koltuk devretme töreninde, minik Başkanlar olarak İsmail Hazar Ortaokulu öğrencisi Cahit Tunahan Dinçer ve Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Mehmet Efe Dadak görev aldı. 

Tören sırasında Başkan Kozay, çocuklara hitap ederek 23 Nisan’ın önemine değindi. Kozay, “Bugün 23 Nisan, harika bir gün. Çocuklar çok mutlu. Gülümseyen yüzler görmek bizleri de mutlu ediyor. Bu gün, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ve dünyanın ilk çocuk bayramı olarak kutlanan özel bir gün” dedi.

Başkan Kozay, yaptığı açıklamada, “Dünyada çocukların bayramı olan tek ülke biziz. Bu kıymeti bilmemiz, Atatürk’ün bizlere verdiği değeri anlamamız önemli. O’nun yolundan ayrılmadan ülkemize yararlı yurttaşlar olmalıyız” ifadelerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.