WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Başkan Köse, koltuğunu 23 Nisan nedeniyle devretti

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bayramın anlamını pekiştirmek ve çocuklara olan değeri vurgulamak için koltuğunu bir öğrenciye devretti.

Başkan Köse, koltuğunu 23 Nisan nedeniyle devretti
Paylaş:

Çotanak İlkokulu öğrencisi Feyzan Hancı bir süre Belediye Başkanı Köse’nin başkanlık rolünü üstlenerek belediye yönetiminde söz sahibi oldu. Aynı okul öğrencisi Mert Emir Kadıoğlu ise Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

Makam koltuğuna oturmasının ardından ilk talimatını vermek için Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Cebecioğlu’nu arayan Temsili Başkan Feyzan Hancı okulunun bahçesine peyzaj düzenlemesi isterken, Zabıta Müdürü Zafer Akgün’den de okulun önüne ışıklı yaya geçidi talebinde bulundu.

Öğrenciler Belediye Başkanı Fuat Köse’ye çiçek verirken, Başkan Köse’de kendilerine zekâ oyunu takımı hediye etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Aydın'da 23 Nisan şenliklerle kutlandı

Akışın sonuna geldiniz.