ANKARA (AA) - Enerji ve madencilik alanında faaliyet gösteren ODAŞ, grubu bünyesindeki ODAŞ Enerji, Suda Maden, ve Çan2 Termik Santrali ile çalışanlarının değerlendirmesi doğrultusunda "Harika İş Yeri" sertifikası almaya hak kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, iş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda global ölçekte hizmet veren "Great Place to Work" Enstitüsü'nün yürüttüğü ankete bu yıl ilk defa katılan şirket, üç sertifikayla başarısını taçlandırdı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ODAŞ İnsan ve Kültür Direktörü İnci Arıkan, enerji ve madencilik sektöründe stratejik bir yaklaşımla ilerlerken, şirketin dinamik yapısını korumaya her zaman özen gösterdiklerini belirterek, "ODAŞ dinamizmi, ailemize katılan her bireyin çevikliği sayesinde sürdürülebilir hale geliyor." ifadelerini kullandı.

Arıkan, ODAŞ Grubu olarak çalışanlarının iyi bir deneyim yaşamalarına, bu süreçte kendilerine değer katmalarına, öğrenmelerine ve farkındalık kazanmalarına önem verdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"ODAŞ Akademi ile çalışma arkadaşlarımızın kariyer yolculuklarında onlara rehberlik etmeyi amaçlıyoruz. Bunu da sadece eğitimlerle değil, proje ödevleri, grup içi iş birlikleriyle destekliyoruz ve çalışma arkadaşlarımızın kariyerlerinde ilerlemelerine yardımcı oluyoruz. ODAŞ Yönetici Gelişim Programı ile orta düzey yöneticilerimizin mevcut liderlik becerilerini geliştirmelerini ve grubumuzun temel yetkinlikleriyle uyumlu halde gelişimlerini sürdürmelerini amaçlıyoruz. ODAŞ'a özgü geliştirdiğimiz Performans Yönetimiyle çalışma arkadaşlarımızın yaptıkları işte ürettiği değeri açığa çıkarmayı ve onları güçlendirmeyi hedefliyoruz. En büyük zenginliğin çalışma arkadaşlarımızın fiziksel, ruhsal ve sosyal yönden iyi durumda olması olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle liderlerimiz ve çalışma arkadaşlarımız için 2022'de ODAŞ’ta İyi Yaşam Hareketi'ni başlattık. ODAŞ dinamizmine çalışma arkadaşlarımızın yüksek motivasyonu eşlik ettiğinde başarı kaçınılmaz oluyor. Çalışma arkadaşlarımız için güvenilir, adil, gurur duyulan, takım ruhu ve saygıdan beslenen bir çalışma ortamı yaratabildiğimiz için çok mutluyuz. Bu sertifikayı, başarımızın arkasındaki gerçek kahramanlarımız olan ODAŞ'lılara ithaf ediyoruz."