İSTANBUL (AA) - Aydınlatma ürünleri üreticisi Fiberli, geçen yıl başladığı kurumsal değişim ve dönüşüm yolculuğunda önemli bir kilometre taşını daha geride bırakarak uluslararası marka olma potansiyelindeki şirketlerin kabul edildiği Turquality marka programına dahil oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Fiberli Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şentürk, dönüşümün büyümekte olan her şirketin yönetmesi gereken bir olgu olduğunu belirtti.

Şentürk, "1991 yılında çıktığımız yolculuğumuza büyüyerek ve dönüşerek devam ediyoruz. Ülkemizde sadece sayılı şirketin kabul görüldüğü Turquality destek programına dahil olmak da bu dönüşümün çıktılarından biri. Turquality desteğiyle yurt dışındaki pazarlarımızda Fiberli ismi daha güçlü telaffuz edilirken, ihracattaki başarılarımızla da ülkemize daha çok katkı sunacağız." ifadelerini kullandı.

Verilen bilgiye göre, Fiberli, dijital dönüşüm projeleri, teknoloji yatırımları ve Turquality gibi birçok kurumsal dönüşüm hamlesini gerçekleştirerek 2025'e kadar gelirlerindeki ihracatın payını yüzde 70 seviyesine çıkarmayı hedefliyor. Yurt dışında çeşitli lokasyonlarda ofisleri bulunan şirket, yeni pazarlarda ofis ve showroom planlamaları yapıyor.