WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
KÜLTÜR - SANAT

Hiç Kimsenin Hikayesi’ oyunu Osmangazi’de sahnelendi

Osmangazi Belediyesi’nin Mayıs ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Hiç Kimsenin Hikayesi’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Hiç Kimsenin Hikayesi’ oyunu Osmangazi’de sahnelendi
Paylaş:

Osmangazi Gösteri Merkezi’nde sahnelenen oyunu kalabalık bir seyirci topluluğu izledi. Mudanya Demeter Eşitlikçi Kadınlar Derneği tarafından sahnelenen ve Mehmet Tamer Uyar’ın uyarlayıp yönettiği oyun, toplumsal baskılar ve kadın üzerindeki ahlak anlayışına eleştirel bir bakış sunuyor. Tek perdelik absürt komedi türündeki oyun Dinamik anlatımıyla dikkat çekerken, erkek egemen dünyaya uyum sağlayamayan ve toplum tarafından dışlanmış kadınların hikayesini sahneye taşıyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.