Karaköprü Belediyesi kırsal mahalleleri kalkındırmak için kesintisiz bir şekilde hizmet götürmeye devam ediyor. Başkan Metin Baydilli, kırsaldaki vatandaşların konforuna önem verirken özellikle kırsal mahallelerde yol sıkıntısı yaşanmaması konusunda kırsal hizmetler ekiplerine talimat verdi.

 

 

 

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsaldaki deforme olmuş yollarda sürekli yol yenileme çalışması gerçekleştirirken, yeni uygulamayla yolların daha uzun ömürlü olması için mahalle içi yollarda sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştiriliyor.

 

 

 

İlçeye bağlı Göbekli Mahallesinde vatandaşların bozuk yollarda yazın tozlanma kışın da çamur sorunu yaşamaması için köy içi yollarda sathi asfalt kaplama işlemi yapılırken, mahalledeki vatandaşlar yenilenen yollarda sorunsuz bir şekilde seyahat edebilecek.

 

 

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü’de topyekûn bir kalkınma uğraşında olduklarına dikkat çekerek bunun için merkezde olduğu kadar kırsal mahallelerde de ciddi hizmetler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

 

 

 

Başkan Baydilli, “İlçemiz gelişim potansiyeli yüksek, gerek ikamet gerekse yatırım anlamında tercih edilen bir yerleşim alanıdır.  Bu potansiyele sahip ilçemize hizmetin en iyisini sunmak için her köşede çalışmalar yürütüyoruz.

 

 Merkezdeki proje ve hizmetlerimizin yanında kırsalımızda da vatandaşlarımızın konforu için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kırsal mahallelerimizde yol sıkıntısı yaşanmaması için köy içi ve köyler arası bağlantı oluşturan yollarda sathi asfalt kaplama işlemiyle yolları yeniliyoruz. İnşallah her mahallemize bu hizmeti götürüp kırsaldaki vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmesinin önüne geçeceğiz" diye konuştu.

 

 

 

Karaköprü Belediyesi Göbekli Mahallesinde yapılan sathi kaplama yol çalışmasının ardından diğer kırsal mahallelerde de program dahilinde çalışmalarını sürdürecek.