WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Rubenis, gayrimenkulünü kiraladı

Rubenis Tekstil Sanayi Ticaret A.Ş, gayrimenkulünü kiraya verdi.

Rubenis, gayrimenkulünü kiraladı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Ataköy Prestij Konaklarında yer alan, şirketimize ait 4 dükkan BİM Birleşik Mazağazaları A.Ş'ye kiralanmış olup, temmuz ayı ortasında File Market adı altında açılması planlanmaktadır. Bu kiralamanın şirketimize ciddi kazanç sağlanması beklenmektedir.'' bilgisi paylaşıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et YEO Teknoloji, yeni iş anlaşması yaptı

Akışın sonuna geldiniz.