WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Alanya Zabıta ekipleri, ruhsatsız turizm tesisini 112. kez mühürledi

Alanya'nın Payallar Mahallesi'nde yıllardır ruhsatsız olarak faaliyet gösteren bir turizm tesisi, Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından 112. kez mühürlendi.

Alanya Zabıta ekipleri, ruhsatsız turizm tesisini 112. kez mühürledi
Paylaş:

Alanya'da daha önce defalarca mühürlenmesine rağmen yasalara aykırı şekilde işletilmeye devam ettiği tespit edilen tesise yönelik denetimlerini sürdüren Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, mühür fekki (mühür bozma) nedeniyle bir kez daha işlem yaptı. Yasal süreci hiçe sayan işletmeye yönelik gerekli tutanaklar tutulurken, mühürleme işlemi ekipler tarafından yeniden uygulandı. Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, halk sağlığını ve kamu düzenini hiçe sayan ruhsatsız işletmelere karşı mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurguladı.

Yasaları hiçe sayarak faaliyet gösteren hiçbir işletmeye göz yumulmayacağını belirten Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, "Defalarca mühürlenmesine rağmen yasa dışı şekilde çalışmaya devam etmesi kabul edilemez. Bu tür ısrarlı ve kasıtlı ihlallere karşı tüm yasal imkanlarımızı kullanıyoruz. Alanya’da kuralsızlığa ve hem halkımızın hem de misafirlerimizin huzurunu bozmaya yönelik uygulamalara asla müsamaha göstermeyeceğiz" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Brekelmans: Sanayi olmadan savunma olmaz

Akışın sonuna geldiniz.