WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Yerlikaya, yangından etkilenen vatandaşlara yardım desteğinde bulunulduğunu açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülke genelinde meydana gelen orman yangınlarında, yangından etkilenen vatandaşlara barınma, taşınma ve eşya yardımı yapıldığını bildirdi.

Yerlikaya, yangından etkilenen vatandaşlara yardım desteğinde bulunulduğunu açıkladı
Paylaş:

Bakan Yerlikaya, İzmir'de 110 konut, 2 işyeri ve 1 ahır, Bilecik'de 69 konut, 3 işyeri ve 27 ahır, Manisa'da ise 5 konutun yangından dolayı ağır hasar gördüğünü açıkladı.

Yerlikaya'nın açıklamasına göre yangından etkilenen vatandaşlara barınma, taşınma ve eşya yardımı kapsamında, İzmir için 14.258.400 lira, Bilecik için 5.745.000 lira, Manisa için 1.600.000 TL olmak üzere toplam 21 milyon 603 bin 400 TL ödeme yapıldı. 

Ayrıca Bilecik'te vatandaşların geçici barınma taleplerini karşılamak amacıyla iki köyde toplam 26 ailenin barınacağı konteyner yaşam alanları oluşturuldu. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Bursa'da Çevre Düzeni Planı sürüyor

Akışın sonuna geldiniz.