WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Bantaş'ın pay geri alım programı

Bantaş Bandırma Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin pay geri alım programı sona erdi.

Bantaş'ın pay geri alım programı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin 14 Mayıs 2024 tarih ve 2024/014 numaralı yönetim kurulu kararıyla, şirketimizin Borsa İstanbul A.Ş'de işlem gören kendi paylarını geri alabilmesi için 03.07.2024 tarihli olağan genel kurul toplantısında onaya sunulan ve yönetim kuruluna 1 yıl süreyle verilmiş olan pay geri alım yetkisi, 03.07.2025 tarihi itibariyle sona ermiştir. Bir yıllık süre zarfında her hangi bir hisse geri alım işlemi yapılmamıştır.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Tammy Abraham Beşiktaş'ta

Akışın sonuna geldiniz.