WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Leyen: Baskı, Putin savaşı bitirene kadar sürecek

Brüksel, 18 Temmuz (Hibya) - Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Rusya’ya yönelik baskının Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin savaşı bitirene kadar süreceğini söyledi.

Leyen: Baskı, Putin savaşı bitirene kadar sürecek
Paylaş:

AB Komisyonu Başkanı Leyen, 18. yaptırım paketi konusunda varılan anlaşmayı memnuniyetle karşıladı.

Rusya’nın savaş makinesinin tam kalbini hedef aldıklarını belirten Leyen; bankacılık, enerji ve askeri-sanayi sektörlerini kapsayan bu paketin, yeni ve dinamik bir petrol fiyat tavanı da içerdiğini söyledi.

Leyen, baskının artarak devam ettiğini dile getirerek, “Bu baskı, Putin bu savaşı bitirene kadar sürecek.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.