WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

İnfo Yatırım: EURUSD Paritesi yeni haftanın ilk işlem gününe sakin bir başlangıç yaptı

İstanbul, 21 Temmuz (Hibya) - İnfo Yatırım, EURUSD Paritesinin yeni haftanın ilk işlem gününe sakin bir başlangıç yaptığını bildirdi.

İnfo Yatırım:  EURUSD Paritesi yeni haftanın ilk işlem gününe sakin bir başlangıç yaptı
Paylaş:

İnfo Yatırım'ın değerlendirmesinde, EURUSD Paritesinin yeni haftanın ilk işlem gününe sakin bir başlangıç yaptığı belirtildi. 1.162 seviyelerinde yeni güne başlayan paritenin ilerleyen işlem saatlerinde de sakin görünümü koruduğu vurgulanırken şu bilgiler verildi:

"Avrupa’nın hem ekonomik hem de siyasi kanadında ciddi endişeye neden ek gümrük tarifesi 1 Ağustos’ta sonuçlanacakken henüz ABD ve Avrupa arasında bir uzlaşıya varılamadı. Son dönemde küresel piyasalardaki istikrarsızlık ve artan risk iştahı nedeniyle Avrupa 2 trilyon euro değerindeki AB bütçesini güdeme getirdi. Son altı yıl içerisinde COVID-19,Rusya-Ukrayna, enflasyon gibi çeşitli krizleri yönetmek zorunda kalan Avrupa olası yeni kriz karşısında hareket ve hamle alanı olabilmesi için daha önce tarihlerinde görülmemiş bir bütçeyi Brüksel’de AB ülkelerine sunuldu. AB ülkelerinin bazıları bütçenin karşılanmakta zorlanabileceğini ifade etti. Daha önce de ABD ile olan ek gümrük tarifeleriyle ilgili orantılı karşılık verilebileceğini ifade eden Avrupa’dan olası kriz gündemi için ilk adım atılmışa benziyor. Jeopolitik riskler, ek gümrük tarifeleri ve ekonomik veri akışı yakından takip edilecek. Teknik olarak; 1.1683 – 1.1750 – 1.1829 seviyeleri direnç noktaları olarak, 1.1544 – 1.1450 – 1.1361 seviyeleri ise destek noktaları olarak takip edilebilir."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.