Şanlıurfa’da Daha önce Radyo Medya ismiyle yayın yapan Radyo istasyonu, Yeni ismi EDESSA FM 94.8 frekansında yayın hayatına başladı.
Şanlıurfa’nın en çok dinlenen radyoları 99.6 GAP FM ve 101.1 Radyo LİVA bünyesine katılan 94.8 EDESSA FM Türk Halk Müziği ve Özgün Müzik tarzıyla dinleyicileri ile buluşuyor.
Radyo Liva ve GAP FM Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Polat Şanlıurfa’nın en iyi radyolarını kurduklarını belirterek, “Bizler Şanlıurfa’nın en çok dinlenen radyoları ile Her saat başı haber kuşağı, kaliteli müzikler ve Reklam anlayışımız ile uzun yıllardır GAP FM ve Radyo LİVA ile yayınlarımızı yapıyorduk, Şimdi bu radyolarımız arasına EDESSA FM’i de mevcut radyolarımız arasına katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dinleyicilerimizin takdirleri ile ve onlardan aldığımız güç ile en iyi ve kaliteyi sunmaya gayret edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu anlamda yeni radyomuz EDESSA FM Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun.” dedi.
Türk Halk Müziği ve Özgün Müzik tarzıyla yayın hayatına devam eden 94.8 EDESSA FM ayrıca www.edessafm.com.tr web sitesinden de dinleyici kitlesini dünyaya yayıyor. Ayrıca ismet polat Hafta içi Pazartesi çarşamba ve cuma Akşamları saat 21 ila 23 saatleri Arasında dinleyicileri ile buluşuyor, Şair Ve sanatçı Murat ince ise Hafta içi Her akşam saat 23 ila 01 saatleri arasında Radyo Liva GAP FM ve EDESSA FM'de dinleyenlerle buluşuyor..