WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Guterres: İnsan hakları sorun değil, çözümün temelidir

New York, 17 Ağustos (Hibya) - Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri António Guterres, günümüzde birçok liderin insan haklarını bir sorun olarak gördüğünü ancak bunun aksine, insan haklarının barışın temeli ve ilerlemenin itici gücü olduğunu vurguladı.

Guterres: İnsan hakları sorun değil, çözümün temelidir
Paylaş:

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri António Guterres, günümüzde birçok liderin insan haklarını bir sorun olarak gördüğünü ancak bunun aksine, insan haklarının barışın temeli ve ilerlemenin itici gücü olduğunu vurguladı.

Guterres, “İnsan hakları çözümün kendisidir. Barışın temelidir, ilerlemenin motorudur. Çatışma ve kaostan güvenliğe ve umuda giden yol insan haklarından geçer.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.