WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Uraloğlu: Pirinkayalar Tüneli'nde seyahat süresi 15 dakikadan 5 dakikaya indi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Pirinkayalar Tüneli ile seyahat süresinin 15 dakikadan 5 dakikaya indiğini açıkladı.

Bakan Uraloğlu: Pirinkayalar Tüneli'nde seyahat süresi 15 dakikadan 5 dakikaya indi
Paylaş:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Pirinkayalar Tüneli’nin açılmasıyla ilgili bilgi verdi. Bakan Uraloğlu, tünel sayesinde güzergâhın 680 metre kısaldığını ve “seyahat süresi 15 dakikadan 5 dakikaya indi” ifadelerini kullandı.

Yapılan hesaplamalara göre tünel, zamandan ve akaryakıttan yıllık yaklaşık 64 milyon TL tasarruf sağlıyor ve karbon emisyonunu 260 ton azaltıyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.