WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Saar: İran’ın nükleer programı barışçıl amaçlara yönelik değildir

Kudüs, 19 Eylül (Hibya) - İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin kararına ilişkin yaptığı açıklamada İran’ın nükleer programının barışçıl amaçlara yönelik olmadığını söyledi.

Saar: İran’ın nükleer programı barışçıl amaçlara yönelik değildir
Paylaş:

İsrail Dışişleri Bakanı Saar, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin, 28 Ekim itibarıyla yürürlüğe girmek üzere İran’a yönelik kapsamlı yaptırımların yeniden uygulanmasına karar verdiğini ifade etti.

İran’ın nükleer programının barışçıl amaçlara yönelik olmadığını savunan Saar, “Nükleer silaha sahip bir İran, en tehlikeli rejimin en tehlikeli silaha sahip olması anlamına gelecek ve küresel istikrar ile güvenliği ciddi biçimde zayıflatacaktır.” dedi.

Saar, “Uluslararası toplumun hedefi değişmeden kalmalıdır: İran’ın hiçbir zaman nükleer kapasite edinmesini engellemek.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.