WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Pezeşkiyan: İsrail ve ABD’nin saldırıları diplomasiye ihanet, barışa darbe

Tahran, 24 Eylül (Hibya) - İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İsrail ve Amerika Birleşik Devletleri’nin İran’a yönelik saldırıların eleştirdi.

Pezeşkiyan: İsrail ve ABD’nin saldırıları diplomasiye ihanet, barışa darbe
Paylaş:

Pezeşkiyan, söz konusu saldırıların diplomasiye ağır bir darbe olduğunu belirterek, bu eylemlerin bölgesel istikrar ve barış çabalarını zedelediğini ifade etti.

Açıklamasında saldırıları "ciddi bir ihanet" olarak nitelendiren Pezeşkiyan, uluslararası toplumun bu tür eylemler karşısında sessiz kalmaması gerektiğini vurguladı. İran’ın, bölgede barış ve istikrarın sağlanması için diplomatik yollarla hareket etmeye devam edeceğini belirten Pezeşkiyan, gerginlikleri artıran her türlü müdahaleye karşı çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.