WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

A1 Capital: Ekim Vadeli 30 Sözleşmesi haftanın ilk işlem gününe yüzde 0,29 düşüşle başladı

İstanbul, 30 Eylül (Hibya)-A1 Capital’in yayınladığı analize göre Ekim Vadeli 30 Sözleşmesi haftanın ilk işlem gününe yüzde 0,29 düşüş ile 1255 seviyeside başladı.

A1 Capital: Ekim Vadeli 30 Sözleşmesi haftanın ilk işlem gününe yüzde 0,29 düşüşle başladı
Paylaş:

A1 Capital'in Ekim Vadeli 30 Sözleşmeli raporunda negatif başlangıç sonrası gün boyu satışların etkili olmasıyla beraber günü negatif tamamladığı bildirildi. A1 Capital'in yayınlanan analizin devamında şu ifadelere yer verildi:

"Akşam seansında ise, normal seansa göre sözleşme 62 puan yükselerek günü 12574 seviyesinden noktaladı. Böylece, sözleşmenin 22 ve 50 günlük hareketli ortalamalarının altında seyrini sürdürdüğünü görüyoruz. Teknik göstergelere baktığımızda, göstergelerin genelinde aşağı yönlü hareketin hakim olması görünümü olumsuz yönde destekliyor. Momentumun zayıfladığı gözlemlenirken, üçüncü günde yaşanan düşüşle birlikte fiyat Bollinger orta banda geriledi. Geri çekilmelerin devamı halinde 12540 seviyesi destek olarak izlenebilir. Ancak bu seviyenin altına sarkması durumunda ise 12390 ve 12257 alt destekler olarak takip edilebilir. Yeni güne olası tepki alımları ile başlaması ve devamının yaşanması durumunda, 12740 seviyesi üzerindeki fiyatlamalar teknik görünüm açısından önemini koruyor. 12740 seviyesinin üzerine kalıcı olarak yerleşilmesi halinde, yükselişlerin ivme kazanarak 12860 seviyesine doğru devam etmesi beklenebilir."

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.