WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
GÜNCEL

Kepez Belediyesi'nden çöp ev temizliği

Kepez Belediyesi ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ünsal Mahallesi’nde 8 müstakil evi temizleyerek tonlarca çöpü bölgeden kaldırdı.

Kepez Belediyesi'nden çöp ev temizliği
Paylaş:

Kepez Kaymakamlığı Hıfzıssıhha Kuruluna yapılan şikayet üzerine harekete geçen Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ünsal Mahallesi’nde 8 müstakil evden tonlarca çöp çıkardı. Ekiplerin gün boyu süren ortak çalışmalarıyla çöp evlerden çıkarılan atıklar kamyonlarla bölgeden tahliye edildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, bölgedeki dönüşüm süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Kocagöz, “Burası yaklaşık 6 dönümlük bir alan. Bu bölgede daha önce mülkiyet problemleri vardı. Mülkiyet sahiplerine başka alanlardan yer verildi. Yan tarafta bulunan alanda daha önce temizlenmesine rağmen, maalesef yeniden çöp birikmiş. Bu alanı komple çok güzel bir park haline getireceğiz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```