WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Mısır Cumhurbaşkanı: Gazze’de ateşkesi sağlamak için anlaşmaya varıldı

Kahire, 9 Ekim (Hibya) - Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Gazze’de ateşkesi sağlamak ve savaşı sona erdirmek için bir anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Mısır Cumhurbaşkanı: Gazze’de ateşkesi sağlamak için anlaşmaya varıldı
Paylaş:

Mısır Cumhurbaşkanı es-Sisi, dünyanın, barış iradesinin savaş mantığı üzerindeki zaferini simgeleyen tarihi bir ana tanıklık ettiğini söyledi.

Barışın şehri ve diyalog ile anlayışın beşiği Şarm El-Şeyh’ten, Başkan Trump’ın önerdiği barış planı doğrultusunda ve Mısır, Katar ile Amerika Birleşik Devletleri himayesinde iki yıllık acı ve sıkıntının ardından Gazze’de ateşkesi sağlamak ve savaşı sona erdirmek için bir anlaşmaya varıldığını belirten es-Sisi, şöyle dedi:

“Bu anlaşma yalnızca savaşın sayfasını kapatmıyor; aynı zamanda bölge halkları için adalet ve istikrarla şekillenen bir gelecek adına umut kapısını aralıyor.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.