Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelerde deforme olmuş yolları sathi asfalt kaplama ile yenileyerek kış aylarına hazırlıyor

 

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı kırsal yerleşkelerde kış ayları öncesi yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor.  Beğendik (Ergün) Mahallesi'nde vatandaşların yenilenmiş yollarda sıkıntısız bir şekilde seyahat edebilmesi için köy içi yollarda sathi asfalt kaplama işlemi gerçekleştiriliyor.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla merkezde olduğu gibi kırsalda da yol seferberliği sürdürülürken, kış ayları öncesi kırsalda yolu sorunlu olan mahallelerde yol yenileme çalışmasıyla çamur sorunu yaşanmasının önüne geçiliyor.

 

Başkan Metin Baydilli, kırsal mahallelerde yol yenileme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, "Kırsal mahallelerimizde yol sıkıntısı yaşanmaması için köy içi ve köyler arası bağlantı oluşturan yollarda sathi asfalt kaplama işlemiyle yolları yeniliyoruz. Kış ayları gelmeden yollarında sıkıntı olan tüm mahallelerimize bu hizmeti götürüp kırsaldaki vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmesinin önüne geçeceğiz" dedi.

 

Karaköprü Belediyesi, Beğendik (Ergün) Mahallesi'nde yapılan sathi kaplama yol çalışmasının ardından diğer kırsal mahallelerde de program dahilinde çalışmalarını sürdürecek.