WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Gıpta Ofis'in pay geri alım programı

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi A.Ş'nin pay geri alım programı sona erdi.

Gıpta Ofis'in pay geri alım programı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin 15.11.2025 tarihli yönetim kurulu kararıyla başlatılan pay geri alım programı çerçevesinde yapılan geri alıma esas tutarlar 1.700.000 adet nominal pay ve 110.000.000 TL olarak bildirilmiş olmakla beraber, hissemizin son dönemdeki performansı, piyasa koşulları ve şirketimizin finansal planlaması dikkate alınarak geri alım programının 18.12.2025 itibarıyla sonlandırılmasına karar vermiştir. 15.11.2025 tarihinde başlatılan program kapsamında bugüne kadar toplam 236.122 adet pay geri alınmış olup, ortalama alım fiyatı 61,91 TL, toplam işlem tutarı ise 14.617.969,25 TL olarak (aracı kurum komisyonu, BSMV ve KKDF dahil) gerçekleşmiştir. Geri alınan 236.122 adet payın şirketin sermayesine (132.000.000 TL) oranı yüzde 0,179 'dur.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.