WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Uraloğlu: Ulaştırmanın yüzyılı hedefimize kararlılıkla ilerleyeceğiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti’nin eser ve hizmet siyasetiyle şekillenen güçlü ulaştırma vizyonlarını milletin iradesiyle buluşturarak "ulaştırmanın yüzyılı" hedeflerine kararlılıkla ilerleyeceklerini bildirdi.

Uraloğlu: Ulaştırmanın yüzyılı hedefimize kararlılıkla ilerleyeceğiz
Paylaş:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, TBMM Genel Kurulu’nda 2026 Yılı Bütçeleri ile 2024 Yılı Kesin Hesaplarının görüşmelerine katıldıklarını açıkladı.

Uraloğlu, AK Parti’nin eser ve hizmet siyasetiyle şekillenen ulaştırma vizyonuna dikkat çekerek, “AK Parti’nin eser ve hizmet siyasetiyle şekillenen güçlü ulaştırma vizyonumuzu milletimizin iradesiyle buluşturarak “ulaştırmanın yüzyılı” hedefimize kararlılıkla ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda hareket ettiklerini belirten Uraloğlu, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ortaya konan Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda; ulaştırma ve altyapıyı yalnızca yol, ray, liman ve havaalanı olarak değil; kalkınmanın omurgası, üretimin hızlandırıcısı ve milletimizin refahının anahtarı olarak görüyoruz” dedi.

2026 bütçesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bakan Uraloğlu, “Güçlü bütçe, güçlü yatırım; güçlü yatırım, güçlü Türkiye demektir. 2026 bütçesiyle; yüksek hızlı trenlerden bölünmüş yollara, havalimanlarından akıllı ulaşım sistemlerine kadar her alanda erişilebilir, güvenli, çevreci ve entegre bir ulaşım ağı inşa etmeye kararlıyız” şeklinde konuştu.

AK Parti olarak şeffaflık ve istikrar vurgusu yapan Uraloğlu, “2024 yılı kesin hesaplarıyla şeffaflığı, 2026 bütçesiyle ise istikrarı ve vizyonu ortaya koyuyoruz” ifadelerini kullandı.
Uraloğlu, açıklamasını “2026 Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu teklifinin ülkemize ve aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum” sözleriyle tamamladı.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Özışık İnşaat'tan CEMAS payı satışı

Akışın sonuna geldiniz.