WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Perşembe Pazarı’ndaki çalışmalarda sona gelindi

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Perşembe Pazarı’nda başlattığı çatı yenileme ve genişletme çalışmasında sona gelindi.

Perşembe Pazarı’ndaki çalışmalarda sona gelindi
Paylaş:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, geçtiğimiz aylarda Perşembe pazarında gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde, “açık alan” sorununu yerinde dinledi. Ziyaretin hemen ardından talimat veren Başkan Dutlulu, çatı yenileme ve genişletme projesini başlattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha konforlu alışveriş yapabilmesi ve esnafın zorlu hava koşullarından etkilenmemesi amacıyla Perşembe Pazarı’nda başlattığı çatı yenileme ve genişletme çalışmalarında sona yaklaştı. 

Çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için gayret sarf ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Dutlulu, şunları kaydetti:

“Manisa’mızın en büyük pazar yerlerinden biri olan Perşembe Pazarı’nı modern bir yapıya kavuşturmak için başlattığımız çalışmalarda sona yaklaştık. En kısa zamanda eksikleri de tamamlayarak tamamen esnafımızın ve halkımızın hizmetine sunacağız. Esnafımız artık çadır kurma zahmetinden ve hava şartlarının zorluğundan kurtulup sadece ticaretine odaklanacak. Manisalı hemşehrilerimiz de dört mevsim boyunca yağmurdan ve sıcaktan etkilenmeden, güvenle ve huzurla alışverişini yapabilecek. Şehrimize ve esnafımıza hayırlı uğurlu olsun."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.