Haliliye Belediyesi’nin yeni doğan bebekler için hayata geçirdiği Hoş Geldin Bebek projesiyle, ilçede dünyaya gözlerini açan bebeklerin ilk ihtiyacı olan puset ve çanta hediyeleri hanelere teslim ediliyor. 

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelindeki hanelere dokunmaya devam ediyor.

Müdürlük bünyesinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sürdürülen hizmetlerin yanı sıra gönüllere dokunan projelerle ailelerin yanında olan Haliliye Belediyesi, ilçede dünyaya gözlerini açan bebeklere ilk hediyelerini ulaştırıyor. Hoş Geldin Bebek projesiyle ilçe sınırlarında dünyaya gelen bebeklerin ilk ihtiyaçları olan çanta ve puset hediyeleri, ekipler tarafından hanelerine teslim ediliyor. Ailelerin doğum raporuyla yaptığı başvurunun ardından kapı kapı ulaştırılan puset ve çanta hediyeleriyle her yıl binlerce haneye dokunuluyor. Haliliye Belediyesinin sürdürdüğü projeyle şu ana kadar yaklaşık 6 bin yeni doğanın ilk hediyelerini ulaştıran ekipler, gelen talep doğrultusunda ise çalışmalarını sürdürüyor. 

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; puset ve çanta hediyelerinden faydalanmak ve başvuru yapmak isteyen vatandaşların “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla detaylı bilgi alabilecekleri aktarıldı.