WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Petro: Anayasal zorunluluk rekabetçi bir piyasadır

Bogota, 15 Ocak (Hibya) - Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, anayasal zorunluluğun rekabetçi bir piyasa olduğunu belirterek, “Devlet düzenlemesinin amacı, karları geçim ücretine endekslemek değildir.” dedi.

Petro: Anayasal zorunluluk rekabetçi bir piyasadır
Paylaş:

Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro, anayasal zorunluluğun rekabetçi bir piyasa olduğunu dile getirdi.

Devlet düzenlemesinin amacının, karları geçim ücretine endekslemek olmadığını söyleyen Petro, “Bu durum derhal değişmeli. Yönetim ücretleri apartman sahipleri birliği tarafından belirleniyor ve bina ve site yönetim şirketlerinin güvenlik şirketlerinden çeşitli teklifler sunmaları gerekiyor.” dedi.

Petro, konut üretiminin değerinin, üretimdeki malzeme ve işçilik maliyetlerine ek olarak arazi ve kira giderlerinin toplamından oluştuğunu, bu nedenle pesonun değer kazanmasının, değer kaybeden ithal malların değerini de etkilediğini söyledi. 

Petro, Ticaret Bakanlığının, konut maliyetleriyle ilgili olarak tarife politikasını gözden geçirmesi gerektiğini ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.