WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Likidite sağlayıcı ataması

Likidite sağlayıcı ataması yapıldı.

Likidite sağlayıcı ataması
Paylaş:

Borsa İstanbul A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Piramit Menkul Kıymetler A.Ş'nin, borsamız Ana Pazarında işlem gören Akhan Un Fabrikası ve Tarım Ürünleri Gıda Sanayi Ticaret A.Ş (AKHAN.E) paylarında likidite sağlayıcılık faaliyetinde bulunma talebi 01.03.2016 tarihli ve 02.PRO.001 sayılı pay piyasası prosedürü uyarınca değerlendirilmiş ve uygun görülmüştür.'' ifadesi kullanıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.