Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimiz, YEDAŞ'ın ihalesine katılmış ve en avantajlı fiyatı vererek 1. olmuştur. İhale ve satınalma komisyonu başkanlığı, ihaleye konu işin şirketimiz uhdesinde kaldığına dair kesinleşme kararını 13.02.2026 tarihinde tarafımıza iletmiştir. İşin baz bedeli KDV hariç 4.180.000 dolardır.'' bilgisi aktarıldı.
Hibya Haber AjansıEuropower, ihale kazandı
Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş'nin (YEDAŞ) ihalesinde ilk sırada yer aldı.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.