WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Pakistan'da, 9. İİT Kadınlar Bakanlar Konferansı hazırlıkları değerlendirildi

İslamabad, 13 Şubat (Hibya)-Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mohammad Ishaq Dar, 2026’da Pakistan’ın ev sahipliğinde düzenlenecek 9. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Kadınlar Bakanlar Konferansı hazırlıklarına ilişkin değerlendirme toplantısına başkanlık etti.

Pakistan'da, 9. İİT Kadınlar Bakanlar Konferansı hazırlıkları değerlendirildi
Paylaş:

Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Senatör Dar, 2026 yılında Pakistan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 9.İİT Kadınlar Bakanlar Konferansı hazırlıklarına yönelik gözden geçirme toplantısına başkanlık etti.

Toplantıda hazırlık sürecindeki ilerleme ele alınırken, organizasyonun başarılı şekilde gerçekleştirilmesi için zamanında koordinasyonun önemine vurgu yapıldı.

Dar, ilgili tüm bakanlık ve paydaşlara, lojistik düzenlemeler ile tematik önceliklerin İslam İşbirliği Teşkilatı Sekretaryasıile yakın iş birliği içinde tamamlanması talimatını verdi.

Toplantıya Federal Hukuk ve Adalet Bakanı, Başbakan Özel Yardımcısı Tariq Bajwa, Dışişleri Bakanı Amna Baloch, Kabine ve İnsan Hakları birimlerinin sekreterleri ile Maliye, İçişleri ve diğer ilgili bakanlıklardan üst düzey yetkililer katıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.