WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Katar’dan Afganistan’a taziye ve dayanışma mesajı

Doha, 15 Şubat (Hibya)-Katar Dışişleri Bakanlığı tarafından, Kapisa vilayetinde meydana gelen heyelan sonrası Afganistan ile dayanışma içinde olunduğu açıklandı.

Katar’dan Afganistan’a taziye ve dayanışma mesajı
Paylaş:

Katar Dışişleri Bakanlığı, Afganistan’ın Kapisa vilayetinde meydana gelen ve can kayıpları ile yaralanmalara yol açan heyelan sonrası yazılı bir açıklama yayımladı.

Açıklamada, Katar Devleti’nin Afganistan ile dayanışma içinde olduğu belirtilerek, hayatını kaybedenlerin ailelerine, Afganistan’daki geçici hükümete ve Afgan halkına taziyeler iletildiği ifade edildi.

Bakanlık ayrıca, yaralananlara acil şifalar dilendiğini bildirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.