WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Koca, Gaziantep Şehir Hastanesinin pazartesi hasta kabulüne başlayacağını açıkladı:

"1875 yatak kapasiteli Gaziantep Şehir Hastanesi, 335 polikliniğe, 259 yoğun bakım yatağına, 30 diyaliz yatağına, 64 ameliyathaneye sahip"

Bakan Koca, Gaziantep Şehir Hastanesinin pazartesi hasta kabulüne başlayacağını açıkladı:
Paylaş:

ANKARA (AA) - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gaziantep Şehir Hastanesinin 9 Ekim itibarıyla hasta kabulüne başlayacağını bildirdi.

Koca, sosyal medya hesabından yeni yapılan Gaziantep Şehir Hastanesine ilişkin paylaşımda bulundu.

Paylaşımında hastane görüntülerinin yer aldığı videoya da yer veren Koca, "Gaziantep Şehir Hastanesi, pazartesi hasta kabulüne başlıyor. 1875 yatak kapasiteli Gaziantep Şehir Hastanesi, 335 polikliniğe, 259 yoğun bakım yatağına, 30 diyaliz yatağına, 64 ameliyathaneye sahip." bilgisini verdi.

Hastanenin 638 bin metrekare kapalı alanı olduğuna işaret eden Koca, şunları kaydetti:

"Kampüsü, özellikli hizmet birimlerini de içeren Gaziantep Şehir Hastanesinde, Hiperbarik, Getat Merkezi, Yanık Ünitesi, Nükleer Tıp, Genetik Hastalıklar Tanı ve Tedavi Merkezi, İnme Merkezi, Perinatoloji Merkezi, kapsamlı Onkoloji Tanı Tedavi Merkezi, son teknoloji Tomoterapi ve Brakiterapi cihazlarıyla hizmet sunacak olan Radyasyon Onkolojisi Merkezi, Kalp Damar Merkezi, Faz 1 Araştırma Merkezi de bulunmakta. Gaziantep halkına ve hastanemizden yararlanacak herkese hayırlı olsun."


Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et CHP Mardin 38. Olağan İl Kongresi yapıldı

Akışın sonuna geldiniz.