WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan KKTC’deki saldırıya kınama

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Lefkoşa’da Ara Bölge’de dün gerçekleşen ve terör örgütü EOKA kalıntıları tarafından taş ve patlayıcı maddelerle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) vatandaşlarına yönelik saldırıyı kınadı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan KKTC’deki saldırıya kınama
Paylaş:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Lefkoşa’da Ara Bölge’de dün gerçekleşen ve terör örgütü EOKA kalıntıları tarafından taş ve patlayıcı maddelerle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) vatandaşlarına yönelik saldırıyı kınadı.

Yılmaz, saldırının sorumluluğunu, katil ve teröristleri yıllardır yücelten, Kıbrıslı Türkleri hedef gösteren ve Rum toplumunu Kıbrıslı Türklerle barış içinde yan yana yaşama anlayışından uzaklaştıran Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne yükledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye’nin her zaman olduğu gibi KKTC’nin yanında olmayı sürdüreceğini vurguladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.