WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Peker Gayrimenkul'ün bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin bağımsız yönetim kurulu üyesi adaylarına uygun görüş verildi.

Peker Gayrimenkul'ün bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak seçilmeleri için II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği kapsamında Sermaye Piyasası Kurulunun (SPK) uygun görüşüne sunduğu adaylar Kerem Alkin ve Feyzan Ersinan'ın bağımsız yönetim kurulu üyeleri olarak seçilmelerine SPK tarafından uygun görüş verilmiş olup, bu kapsamda yönetim kurulunun 20.04.2026 tarihinde aldığı karar uyarınca, yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Ethem Umut Beytorun ve Emrullah Furkan Gün'ün yerlerine Türk Ticaret Kanununun 363. maddesi uyarınca Alkin ve Ersinan'ın bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmak üzere atanmalarına karar verilmiştir.'' bilgisi aktarıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Sakarya’da uyuşturucu operasyonu

Akışın sonuna geldiniz.