Karaköprü Belediyespor sezonun 6. Haftasında Kuşadasıspor ile karşılaştı. Maçı değerlendirmesini yapan Karaköprü Belediyespor Teknik Direktör Besim Durmuş, "Maçı sonuna kadar hiç bırakmadık şans bizden yana değildi" dedi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden kırmızı siyahlı ekip Ligin 6. haftasında Kendi sahasında Kuşadasıspor ile 1-1 kalarak 1 puanın razı oldu.

Karşılaşmayı değerlendiren Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, çok önemli bir maç olduğunu ve berabere kaldıklarını dile getirdi.

Oynadıkları maçları namağlup devam ettiren Besim Durmuş ve yönetimi, liderlik koltuğunu bırakmıyor. 

Maç maç baktıkları ve Kuşadasıspor geride bıraktıklarını haftaya oynayacakları Ağrı 1970 Spor maçına odakladıklarını dile getiren Durmuş, şunları söyledi: “Hafta sonu oynadığımız Kuşadasıspor maçı… Biz her hafta maç maç baktığımız için hafta sonu oynadığımız Kuşadasıspor maçı bizim adımıza çok önemli bir maç idi. Maalesef berabere kaldık. Çok gol pozisyonu yakaladık. Diğer maçlardaki gibi oyun içine çok hakim olamadık. Bölüm bölüm top rakibe geçti. 3. Ön alan baskılarında rakip baskıları kırınca bizleri biraz geri yasladı ve top onlarda kaldı. Maçın sonuna kadar maçı hiç bırakmadık. Direkten dönen toplarımız var. Kazanmayı hak ettik. Ama önümüze bakıyoruz önümüzde zorlu bir Ağrıspor deplasmanı var. Şuan Ağrıspor’un provasını yapıyoruz. İnşallah oradan telefi ederek, kazanarak dönmek istiyoruz. Bu arada hem Karaköprü taraftarını hemde Urfa’dan bize gelip destek veren tüm Urfa halkına sonsuz teşekkür ediyoruz. Maçın sonuna kadar bizi yalnız bırakmadılar. Onların desteğiylede maçı kazanacak davranışı ortaya koyduk. İnşallah bu hafta Ağrı’dan iyi oynayarak kazanarak döneriz.” Dedi.