WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı'ndan Avrupa Parlamentosu'nun Kıbrıs kararına tepki

Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Parlamentosu'nda Kıbrıs konusunda kabul edilen karara tepki gösterdi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan Avrupa Parlamentosu'nun Kıbrıs kararına tepki
Paylaş:

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, söz konusu kararın Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik "asılsız iddialar" içerdiği belirtilerek, karar için "yok hükmündedir" ifadesi kullanıldı. 

Açıklamada, karar hakkında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya destek verildiği belirtildi. 

Yapılan açıklamada, kararın Avrupa Parlamentosu'nun benimsediği yanlı ve çarpık yaklaşımın son örneği olduğu ifade edilirken, “Avrupa Birliği kurumlarının, Kıbrıs meselesine yönelik tarihi gerçeklerden ve tarafsızlıktan gittikçe uzaklaşan bir yaklaşım içine girmesini endişe verici buluyoruz.” denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Resmi Gazete başlıkları

Akışın sonuna geldiniz.