WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Pakistan'da şeker arzı ve fiyat istikrarı masaya yatırıldı

İslamabad, 11 Temmuz (Hibya) - Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Senatör Mohammad Ishaq Dar, şeker arzının yeterliliği ve fiyat istikrarının korunmasına yönelik üst düzey toplantıya başkanlık etti.

Pakistan'da şeker arzı ve fiyat istikrarı masaya yatırıldı
Paylaş:

Pakistan Dışişleri Bakanlığının paylaştığı bilgiye göre, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Senatör Mohammad Ishaq Dar, ülkedeki şeker arzının durumu ile fiyat istikrarını değerlendirmek üzere üst düzey bir toplantıya başkanlık etti.

Ulusal Gıda Güvenliği ve Araştırma Bakanlığı ile eyalet gıda birimlerinin sunum yaptığı toplantıda, mevcut şeker stokları, üretim projeksiyonları ve piyasa fiyatlarındaki gelişmeler ele alındı. Yapılan kapsamlı değerlendirmenin ardından komite, ülke genelindeki şeker arzı ve stok durumunun yeterli olduğu yönünde memnuniyetini dile getirdi.

Toplantıda konuşan Ishaq Dar, hükümetin uygun fiyatlarla kesintisiz şeker tedarikini sağlamaya kararlı olduğunu vurguladı. Dar, stokçuluk, spekülasyon ve yapay fiyat artışlarına karşı sıfır tolerans politikası uygulanacağını ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.