İlki haziran ayında gerçekleşen ve İlkbahar/Yaz 2023 trendlerinin anlatıldığı etkinliğin ikincisinde Cansu Şekerci, konuklarına Sonbahar/Kış 2024 kadın modasının trendlerini, dünya modasına yön veren markaların defilelerinden örneklerle ve bu trendlerin gündelik yaşamda, ulaşılabilir şekillerde nasıl uygulanabileceğini aktardı. Assembly Building Ferko Signature’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davete, aralarında KNITSS markasının kurucusu ve Kreatif Direktörü Duygu Boz, Kiğılı’nın CEO’su Sena Suerdem ve Pazarlama Direktörü İlkay Keleş, OGGUSTO Genel Yayın Yönetmeni Melis Topaloğlu Kasnaklı, Sabancı Üniversitesi Finans Merkezi Koordinatoru Elif Kartal, Beymen Grup’un 2012-2023 seneleri arasında kadın giyim marka müdürlüğünü yapmış Sevgi Güryay, Lara Çilingir ve Burcu Ünlü gibi isimlerin de bulunduğu, cemiyet, iş ve moda dünyasından isimler katıldı. House Bağdat by Cansu Şekerci’nin iş ortakları arasında, Türkiye’nin ünlü tasarımcılarından Özlem Süer ve her sezona uygun temel gardırop parçaları sunan çağdaş triko markasıyla KNITSS yer alıyor.

House Bağdat by Cansu Şekerci Frosty Fashion Fiesta etkinliğinde, Cansu Şekerci konuklarına, Sonbahar/Kış 2023-24 kadın modasının trendlerini, dünya modasına yön veren markaların defilelerinden örneklerle ve bu trendlerin gündelik yaşamda, ulaşılabilir şekillerde nasıl uygulanabileceğini anlattı. 2018 yılından itibaren stil danışmanlığı ve gardırop düzenleme servisi veren Cansu Şekerci, bu hizmetlere ek olarak yine House Bağdat çatısı altında dünyanın önde gelen markalarının yurt dışı temsilciliğini de yapıyor.

Dünyaca ünlü moda markalarının Türkiye ve Avrupa temsilciliğini yapan House Bağdat by Cansu Şekerci’nin; sofistike ve elegant tarzıyla stil sahibi kadınların ilgi odağı, plaj ve hazır giyim markası Dos Marquesas’ın İlkbahar/Yaz 2023 koleksiyonu, İstanbul’da Vakko Zorlu, Bodrumda Vakko Mandarin Oriental ve Vakko Mare Yalıkavak Marina Mağazaları ile Vakko.com online platformu olmak üzere 4 lokasyonda satışa sunulmuş ve lüks tüketiciyle buluşup oldukça ilgi görmüştü. Dos Marquesas önümüzdeki yıl İlkbahar/Yaz 2024 kreasyonuyla yine aynı lokasyonlarda Vakko Mare Mağazaları’nda tüketiciyle buluşacak. Ayrıca önümüzdeki yıl ismini Cultural Heritage’dan alan kadın giyim plaj ve hazır giyim koleksiyonuyla Culthera da İlkbahar/Yaz 2024 sezonunda Vakko Mare Mağazaları’nda yerini alacak. İtalyan lüks kadın giyim markası Simonetta Ravizza, Kolombiya’nın önde gelen mücevher markası Senda Nelly Rojas, Aguel, Maz Manuela Alvarez ve Valpar Studio gibi markaların özel ürünleri de çok yakında yine seçkin mağazalarda bulunabilecek.

Bugün ne giysem derdine son!

Stil danışmanlığı servisi kapsamında yaptığı gardırop detoksunun sadece kadınları iyi giydirmeye yönelik olmadığını belirten House Bağdat Kurucusu Cansu Şekerci, “Danışanlarıma var olan kıyafetleriyle kombinler yaparak hem bütçelerine hem de sürdürülebilirliğe katkıda bulunuyorum” dedi. Yeni sezon trendlerini, danışanlarının gardıroplarındaki parçalarla kombinleyip hazır hale getirdiğini belirten Cansu Şekerci, “Danışanlarımı, sosyal yaşam tarzları ve giyim alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak sezon trendleri hakkında bilgilendirip yönlendiriyorum. Bunlara ek olarak fiziksel özelliklerine göre tamamen kendine özgü bir stil belirlemelerine yardımcı olup, onlara taptaze gardıroplar düzenliyorum. Sonraki aşamada da eksikleri belirleyip, stiline yakışacak kıyafetleri önererek sezon alışverişlerine yardım ediyorum. House Bağdat by Cansu Şekerci kişiye özel stil danışmanlığı servisi, her bireyin kendini giyimleriyle doğru şekilde ifade ettiği ve yeni deneyimler yaşamaya cesaretlendirdiği bir hizmet. Ayrıca gardırop detoksu servisi sonucunda, kullanılmayan ürünlerin kız yurtlarına ve Hatay ve çevresindeki depremlerden etkilenen çocukların gittiği bir okula bağışlanmasını sağlayarak topluma fayda sağlıyoruz. Şu anda gardırop detoksu hizmeti verdiğim danışanlarımın dolaplarında çok iyi durumda bulunan ve artık kullanılmayan pek çok kıyafet hem ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor hem de bu sayede modanın sürdürülebilirliğine katkıda bulunuyoruz” dedi.

 

Hibya Haber Ajansı