Varlık yönetimi şirketi darwinbit, bu hafta Dubai'deki WOW Zirvesi'nde MENA pazarına girdiğini duyurdu. Şirket; yapılandırılmış ürünler, staking, sabit gelir ve diğer varlık yönetimi hizmetleriyle kripto alanını sarsmaya hazırlanırken, kripto para yatırımlarını herkes için güvenli, sağlam ve kapsayıcı hale getirme misyonu taşıyor.

darwinbit, farklı özelliklere sahip yatırımcıları cezbetmek için 20'den fazla seçenek sunan en büyük varlık yönetimi hizmeti sağlayıcılarından biri olarak öne çıkıyor. 2022 yılında kurulan şirket, yatırımcılarını; gelişmiş kontrol ve esneklik sağlayan, özelleştirilmiş, uyarlanabilir, yapılandırılmış ürünlerle güçlendirmeyi amaçlıyor. 

“MENA bölgesi bizim için büyük bir potansiyele sahip”

MENA pazarına giriş yapmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan darwinbit CMO'su Kim Jin, "darwinbit olarak, Avrupa'da yaptığımız başarılı girişimin ardından MENA pazarına girmekten heyecan duyuyoruz. Endüstri lideri ürünler ve güçlü finansal temelimiz ile destekleniyoruz ve hızlı büyüme yolunda ölçülü adımlar atıyoruz. Bu yolculuğumuzda MENA bölgesi, büyük bir öneme sahip. Bybit ve Kucoin gibi uluslararası borsalarla gerçekleştirdiğimiz stratejik ortaklıklarla güçlü bir başlangıç yaptıktan sonra, darwinbit'in özel ürün ve hizmetlerini bölgesel liderlere ve paydaşlara tanıtma fırsatını sabırsızlıkla bekliyoruz. Onların son kullanıcılarına da önemli bir değer sunmayı amaçlıyoruz.” dedi.

darwinbit’in yönetim ekibi web3, TradFi, Fintech, büyük kripto borsaları ve geleneksel bankacılık da dahil olmak üzere onlarca yıllık küresel deneyimiyle, endüstriyel alandaki gelişmeleri de yakından takip ediyor. 

Kripto borsaları aracılığıyla küresel bir varlığa sahip olan şirket, B2B müşterilere hizmet sunarken, yeni kullanıcıları çekmek, yönetim altındaki varlıkları korumak ve güvenilir yatırım seçenekleri sunma misyonuyla hareket ediyor. Dünya genelindeki en büyük beş borsa ile stratejik ortaklıklar kuran darwinbit, şu anda yirmi borsa ile de görüşmelerini sürdürüyor. 

Hibya Haber Ajansı