WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Döviz piyasalarında karışık seyir

İstanbul, 23 Temmuz (Hibya) - Döviz piyasalarında haftanın işlem gününde karışık bir görünüm izlendi.

Döviz piyasalarında karışık seyir
Paylaş:

Döviz piyasalarında haftanın işlem gününde karışık bir görünüm izlendi. EUR/USD, GBP/USD ve AUD/USD pariteleri yükseliş kaydederken, USD/JPY ve USD/CAD paritelerinde düşüş görüldü.

EUR/USD paritesi yüzde 0,1753 artışla 1,143 seviyesine yükseldi. USD/JPY paritesi yüzde 0,049 değer kaybederek 163,05 seviyesine indi.

GBP/USD paritesi yüzde 0,10 yükselişle 1,3384 seviyesinden işlem görürken, AUD/USD paritesi yüzde 0,26'lık artışla 0,7014 seviyesine ulaştı.

USD/CAD paritesi ise yüzde 0,1562 gerileyerek 1,4065 seviyesine düştü.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```