Global siber güvenlik lideri Bitdefender Antivirüs, siber güvenlik çözümleri ve hizmetleri için dünya çapında tanınan bağımsız değerlendirmelerde lider olmaya devam ediyor.  Analist topluluğunun en saygın mecralarından olan Forrester Research, fiziksel, sanal ve çoklu bulut ortamları için gelişmiş uç nokta koruması, EDR, XDR ve bulut güvenliği sunan bütünleşik bir risk ve güvenlik analitiği platformu olan Bitdefender GravityZone Platformu’nu değerlendirdi. Bu kapsamda 25 ayrı kriterde değerlendirilen Bitdefender Antivirüs, 13 tedarikçi arasından lider olarak seçildi.

Bitdefender Antivirüs, Forrester Q4 2023 raporunda yer alan ifadelere göre agresif önleme öncelikli yaklaşımıyla farklılaşıyor ve uç nokta savunmasını kullanıcıların iş yüklerini güvence altına almanın temeli haline getirmek için kanıtlanmış önleme motorlarını geliştiriyor.

Bitdefender, uç noktayı etkilemeden önce tehditleri durdurmaya neredeyse aralıksız odaklanıyor ve bir saldırının gerçekleşmesi durumunda, iyileştirme araçlarının derinliği bunu farklı kuruluşlar için cazip bir çözüm haline getiriyor.

“Rapor, Bitdefender’in bağımsız analizlerle onaylanması anlamına geliyor”

Değerlendirme hakkında açıklamalarda bulunan Bitdefender İş Çözümleri Grubu Genel Müdür Yardımcısı ve Ürünlerden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Andrei Florescu, “Forrester tarafından lider olarak seçilmemiz, bizim için Bitdefender'ın güçlü bir uç nokta güvenlik platformu geliştirdiğinin bağımsız analizlerle onaylanması anlamına geliyor. Bize göre bu değerlendirme, tehditler gelişmeye devam ederken stratejik teknoloji yol haritamızın yönü ve temel portföy değerimiz hakkında daha fazla güven veriyor.” dedi.

Hibya Haber Ajansı