Borusan Grubu, Cumhuriyet'in 100. yılında, "Bu Sevda İlelebet" mottosuyla çalışanları, yakınları ve aileleri ile Anıtkabir'e özel bir ziyaret gerçekleştirdi.  Borusan Grup CEO'su Erkan Kafadar, Anıtkabir Özel Defteri'ne Cumhuriyet'in geleceğine dair umutlarını ve taahhütlerini paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

"100. yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin nasıl zorluklarla mücadele ile yılmazlığınızla ve liderliğinizle kurulduğunun takdiriyle sonsuz teşekkürlerimizi sunmak için Borusan Grubu olarak buradayız. Cumhuriyet çocuğu Borusan olarak sadece Türkiye’yi değil, dünyayı etkileyen bir lider olan sizden ilham alıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken ülkemizi bilim, teknoloji, eğitim, kültür ve sanat alanlarında öncü konuma getirerek uluslararası arenada daha da yükseklere taşımak için çalışmaya devam edeceğiz.”

Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak ve Cumhuriyete olan bağlılıklarını göstermek amacıyla gerçekleştirilen ziyarete Borusan Grup CEO’su Erkan Kafadar liderliğinde Grup üst yönetimiyle birlikte Borusan çalışanları, yakınları ve aileleri katıldı.

Hibya Haber Ajansı