ADESE – Şirketin varlık ve yükümlülüklerinin bir bölümünü %100 iştirak edeceği yeni kurulacak bir Şirkete kısmi bölünme yoluyla devredeceği açıklandı.

AGYO & CELHA – VBTS kapsamında şirket paylarına 24 Kasım’a kadar açığa satış ve kredili işlem yasağı getirildi.

AHGAZ – Pay geri alım sürecinin tamamlandığı açıklandı.

ANGEN – Şirketin %100 bağlı ortaklığı RhineGene B.V'nin sermayesinin 1 milyon eurodan 2 milyon euroya yükseltilmesine karar verildiği açıklandı.

ANGEN – Tankut İkizler tarafından 2.594.000 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

BVSAN – Şirketin %85 pay sahibi olduğu Bülbüloğlu Çelik’in bir firma ile 1,6 milyon euroluk sözleşme imzaladığı açıklandı.

DERHL – Şirket bağlı ortaklığı Emiliano Zapata Giyim’in sermayesinin 40 milyon TL’den 114 milyon TL’ye yükseltilmesinin tescil edildiği açıklandı.

DURDO – Yüksek Bariyerli Kağıtlar projesinin CYCLOS – HTP enstitüsünden sertifika aldığı açıklandı.

DIRIT – Şirket adına Isparta’daki fabrika binasının 1.derece ipotek sahibi HALKB tarafından satışa çıkarılarak 3. kişi tarafından 19,0 milyon TL bedelle satın alınması sonrasında, şirket tarafından açılan davanın banka lehine sonuçlandığı açıklandı.

EDIP – Şirketin bağlı ortaklığının sahibi olduğu AVM'nin elektrik enerjisi tüketimlerinin yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlanabilmesi amacıyla, 9 MW gücünde RES’in Manisa’da bulunan arazi üzerinde geliştirilmesine karar verildiği açıklandı.

EREGL – JCR Avrasya tarafından şirketin kredi notları ve not görünümlerinin teyit edildiği açıklandı.

ENJSA – 20 milyar TL tutarında borçlanma aracı ihracı kapsamında SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.

FONET – İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından yapılan 36 ay süreli HBYS ihalesine verilen 15,4 milyon TL’lik teklifin en uygun teklif olduğu açıklandı.

ISDMR – JCR Avrasya tarafından şirketin kredi notları ve not görünümlerinin teyit edildiği açıklandı.

INFO – 91 gün vadeli 100 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

KATMR – Şirketin 2,8 milyon dolar tutarında sipariş aldığı açıklandı.

KLSYN – Şirketin yurt dışında bir okul ile 0,82 milyon euro tutarında sözleşme imzaladığı açıklandı.

KLSYN – Şirket paylarının geri alınmasına 6.600.000 adet pay için 50 milyon TL kaynak ayrılmasına karar verildiği açıklandı.

MACKO – Abdulkadir Emre Uğurlu tarafından 750.000 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

MARKA – VBTS kapsamında şirket paylarına 24 Kasım’a kadar tek fiyat işlem yöntemi getirildi.

MEKAG – VBTS kapsamında şirket paylarına 24 Kasım’a kadar brüt takas tedbiri getirilirken, açığa satış ve kredili işlem yasağı da 24 Kasım’a kadar uzatıldı.

MAGEN – Şirketin %100 bağlı ortaklığı Anatolia Yenilenebilir tarafından elektrik piyasasında tedarik lisansı alabilmek için EPDK'ya yapılan başvuru sonrasında 20 yıl süreyle Tedarik Lisansı aldığı açıklandı.

MEDTR – DMO tarafından açılan Tıbbi Sarf Malzeme ihalesinin 12,4 milyon TL’lik kısmının şirket uhdesine kaldığı açıklandı.

ORGE – Şirket ile yurt içi yerleşik bir şirket arasında 2,5 milyon dolarlık tutarında kablo satışına yönelik anlaşma sağlandığı açıklandı.

RALYH – Şirket bağlı ortaklığı Ral Enerji tarafından Afyon’da İscehisar-2 RES (30 Mwm/30 Mwe) Ve Elektrik Depolama Tesisi (60 Mwe/60 Mwh) için 30 ay süreli önlisans verilmesine karar verildiği açıklandı.

SARKY – Şirketin, bağlı ortaklığı Sark Bulgaria AD’nin yapacağı sermaye artırımına katılacağı açıklandı.

SNICA – Koruge Altyapı Boruları Üretim Kapasite Artırımı Yatırımı tamamlanarak üretime başlandığı açıklandı.

VRGYO – Şirket payları 27 Ekim'de Borsa'da işlem görmeye başlayacak.

YKSLN – 1,5 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.

ZOREN – 385 gün vadeli 114,3 milyon TL tutarında tahvil ihraç edildi.

Kaynak İnfo Yatırım

Hibya Haber Ajansı