WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Dimes Gıda grubunda 2 milyar TL tutarında ipotek tesis edildi

İstanbul, 9 Eylül 2026 (Hibya) - Dimes Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş ve grup şirketlerinin ticari faaliyetlerinin finansmanında kullanılmak üzere Türkiye İş Bankası A.Ş nezdinde tesis edilen kredi limitlerine teminat sağlanması amacıyla, bağlı ortaklık Nobel Pazarlama A.Ş’nin taşınmazları üzerine toplam 2 milyar TL tutarında ipotek yapıldı.

Dimes Gıda grubunda 2 milyar TL tutarında ipotek tesis edildi
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamaya göre, Tokat’ın merkez ilçesinde bulunan iki taşınmaz üzerine 1,5 milyar TL tutarında 1. derece, İstanbul’un Sancaktepe ilçesindeki taşınmaz üzerine ise 500 milyon TL tutarında 2. derece ipotek konuldu.

İpotek işlemlerine ilişkin kararlar 8 Eylül 2026 tarihinde noter nezdinde onaylanarak kesinleşti.

Açıklamada, teminat işlemlerinin toplam tutarının Dimes Gıda’nın en son kamuya açıklanan konsolide aktif büyüklüğünün yaklaşık yüzde 18,03’üne karşılık geldiği belirtildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```