Başkan Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, altyapısı, kentleşmesi, ulaşım konforu, eğitim ve sağlık imkanlarının yanı sıra kültür sanat ve turizm potansiyeli ile Kayserililere konforlu bir yaşam sunan kadim kenti daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek amacıyla birbirinden önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ ve büyükşehir belediyesi iş birliğinde yapımı tamamlanan bir milyon 260 bin metrekarelik toplam alanda bir milyon metrekare yeşil alanıyla dikkat çeken Türkiye’deki en büyük ve kapsamlı millet bahçelerinden Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında hizmete girdi.

Kayserililerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, 27 Ekim Cuma günü başlayan ve 3 gün süren Gastronomi Günleri’ne ev sahipliği yaparken 3 günde yüz binlerce ziyaretçi ağırladı.

“Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçemiz Kayseri’mize çok yakıştı”

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin Kayseri’ye çok yakıştığını dile getirerek, “Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçemiz Kayseri’mize çok yakıştı. Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılında, böylesine güzel bir pazar gününde Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçemizi ziyarete gelen hemşehrilerimize yürekten teşekkür ederiz.” dedi.

Etkinlik alanları, yeşil alanları, çocuklar için oyun alanları, yürüyüş yolları ve diğer donatıları ile ziyaretçilerin beğenisini toplayan millet bahçesinde Kayserililer keyifli bir hafta sonu geçirdi.

Çocuklar Teknolojik Tayfa ile eğelendi

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde birçok etkinlik alanı kurulurken minikleri de unutmayan büyükşehir belediyesi, TRT Çocuk’un sevilen çizgi kahramanları Rafadan Tayfa karakterlerini Teknolojik Tayfa etkinliğinde çocuklarla buluşturdu. Etkinlik alanını dolduran minikler Teknolojik Tayfa ile doyasıya eğlendi.

Hibya Haber Ajansı