BYD’nin tam elektrikli C SUV modeli, ilk bakışta farklı olduğunu gösteren bir tasarımla dikkat çekiyor. Global pazar için tasarlanan BYD ATTO 3, ünlü Alman otomobil tasarımcısı Wolfgang Egger’in imzasını taşıyor. Ön ve arkada karakteristik bir tasarıma sahip olan BYD ATTO 3, markanın “Ejderha Yüzü” olarak adlandırdığı tasarım dilini kullanıyor.

Kendine özgü akıcı çizgileriyle bir ejderhanın yüzüne atıfta bulunan BYD ATTO 3, her açıdan farklı olmayı başarıyor. Arka tasarımda ise otomobilin genişliği boyunca uzanan stop lambaları, daha fazla şıklık ve görünürlük katıyor.

Direksiyon önünde yer alan ve direksiyon kolonuna entegre 5 inç’lik dijital gösterge paneli yer alıyor. Sürüş deneyiminin merkezinde yer alan elektrikli dönebilir 15.6 inç multimedya ekranı, isteğe göre dikey ya da yatay olarak kullanılabiliyor.

Yüksek çözünürlüklü dokunmatik multimedya ekranı, Android Auto ve Apple CarPlay dahil olmak üzere bağlantı özellikleriyle birlikte sezgisel ve kolay bir kullanım sağlıyor. Araç özelliklerinin dokunmatik ekran ve fiziksel düğmelerin kombinasyonuyla birlikte yönetilebilmesi, her yol şartında pratik ve güvenli bir kullanım sağlıyor.

BYD ATTO 3 modeliyle birlikte ilk bin 500 müşterisine benzersiz bir ayrıcalık da sunacak. Yapılan iş birliği ile BYD sahipleri 31 Ocak 2024 tarihine kadar Eşarj istasyonlarında yüzde 20 indirimden faydalanacak. Bu tarihten sonra da BYD müşterileri özel indirim fırsatlarından yararlanmaya devam edecekler. Ayrıca tüm BYD bayilerinde Eşarj'ın AC ve DC şarj istasyonları tesis edilecek.

Hibya Haber Ajansı