AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Değirmen Boğazı OnHann Gurme’de İl Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Vahdettin Çiftçi: “Balıkesir’de ilk günkü aşkla çalışmalarımıza devam ediyoruz”

Geçtiğimiz günlerde affını isteyerek İl Başkanlığına veda eden Dt. Ekrem Başaran’ın da katıldığı yemekte birlik ve beraberlik mesajı verildi. AK Parti İl Başkan Vekili Vahdettin Çiftçi, AK Parti’nin çok büyük ve güçlü bir aile olduğunu belirterek, “Türkiye Yüzyılı’nda, güçlü Türkiye, güçlü Balıkesir için ilk günkü aşkla çalışmalara devam ediyoruz” dedi.

AK Parti İl Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri son dönemde gelişen olayları değerlendirirken, özellikle İsrail’in Filistin Gazze’de masum çocuklara, kadınlara ve insanlara yönelik yürüttüğü saldırıları kınadı. Her zaman Gazze’nin, Filistin’in yanında oldukları mesajını veren AK Parti Balıkesir İl Başkan Vekili Vahdettin Çiftçi, Gazze’deki soykırımı lanetlediklerini belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve girişimleri ile bu soykırımın sonlandırılması için uluslararası alanda yoğun bir çalışma yürütülüyor. Bizler Filistinli Kardeşlerimizin her daim yanındayız. Gazze’deki vahşeti şiddetle kınıyor ve dünya devletlerini, dünya insanlarını bu vahşeti görmeye, durdurmaya davet ediyoruz. Gazze’de hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı